Wat is er bij ons mogelijk?


Als u niet bent ingelogd kunt u

Uitgebreid zoeken
Met de uitgebreide zoekfunctie kunt een item zoeken binnen alle categorieën, één categorie of één subcategorie. U heeft daarbij verschillende opties om uw zoekopdracht te verfijnen.

Alle advertenties van de adverteerder bekijken
Deze optie is beschikbaar als u de details van een advertentie bekijkt. U kunt dan alle advertenties van de betreffende adverteerder bekijken.

Een advertentie delen
U kunt een advertentie delen op Facebook, Linkedin en Twitter

Een ander informeren
Met deze optie kunt u informatie over een advertentie doorsturen naar het e-mailadres van een ander.

Een advertentie als printvriendelijke pagina bekijken
Met deze optie kunt u de advertentie bekijken op een manier die printvriendelijk is. Zo is de advertentie beter te printen.

Locatie van de adverteerder
Met deze optie kunt u de globale locatie van de adverteerder bekijken. Veelal zal dat de wijk zijn die de adverteerder heeft opgegeven.

Als u bent ingelogd kunt u tevens

Een advertentie plaatsen
Onze website begeleidt u tijdens dit proces. In een aantal eenvoudige stappen plaatst u uw advertentie(s).

Kontakt opnemen met de adverteerder
U kunt een adverteerder een bericht sturen via ons mailsysteem. De adverteerder krijgt uw bericht op zijn of haar e-mailadres en in zijn of haar postvak binnen ons berichtensysteem.

Mijn Account
U kunt op eenvoudige wijze verschillende instellingen van uw account zelf wijzigen. U kunt hier ook uw advertenties en berichten bekijken.

Overzicht actieve advertenties
Vanuit Mijn Account krijgt u een overzicht van al uw lopende advertenties. U kunt op eenvoudige wijze o.a. uw advertentie(s) wijzigen, omhoog plaatsen, foto's wijzigen of aanvullen, verplaatsen naar een andere categorie of verwijderen of een YouTube film plaatsen.

Overzicht advertenties in het archief
Het systeem verplaatst advertenties na het verstrijken van de geldigheidstermijn naar het archief. Vanuit dit overzicht kunt u deze advertenties o.a. terugplaatsen of definitief verwijderen.

Berichtensysteem
Iemand die geïnteresseerd is in uw advertentie kan een bericht aan u schrijven. Dat wordt verzonden naar uw emailadres. Dat bericht wordt ook opgeslagen in ons intern berichtensysteem. Hierdoor kunt u deze berichten ook via uw account  lezen en beantwoorden. Ook de via ons systeem verzonden berichten kunt u bekijken. Wilt u berichten verwijderen dan kunt u dat natuurlijk ook.

Lijst met favoriete advertenties
U kunt advertenties toevoegen aan de lijst van uw favoriete advertenties zodat u ze gemakkelijk kunt volgen. Deze lijst vindt u in uw account.

Zoekopdrachten
Als u naar iets op zoek bent, maar u kunt op dat moment geen advertentie vinden die voldoet aan uw wensen, dan kunt u een zoekopdracht maken. Als er dan een advertentie wordt geplaatst die overeenkomt met uw zoekopdracht krijgt u daarvan bericht op uw e-mailadres.

Gesloten
Als uw advertentie voor u succesvol is geweest dan kunt u uw advertentie als "Gesloten" aanmerken. U kunt natuurlijk ook uw advertentie direct verwijderen.